måndag 16 april 2012

Hej Ae 34!

I morgon är det föräldraråd kl 18, och Ari, Pablo och David kommer att träffa klassernas representanter. Hör gärna av er till dem om ni har någon fråga som ni vill att de tar upp.

Om två veckor är det projekt, som breder ut sig över tre veckor eftersom det är en del långhelger insprängda. Våra åttor kommer att ägna sig åt PRAO och våra nior åt komplettering och fördjupning. Därför kommer våra elever inte att ha någon eventkväll (som jag tidigare utlovat).

Skolans sjuor kommer att arbeta med byggen av lådbilar, och om man vill komma och titta på deras resultat kan man gå in på Ae 12´s och Ae 56´s bloggar för att se när deras projektavslutning sker.

Med vänlig hälsning
Lärarna på Ae 34 genom Ingeli

måndag 2 april 2012

Hej Ae 34!

Utvecklingssamtalen flöt på bra, och vi hoppas att ni också är nöjda och att eleverna känner att de har en bra plan för sin utveckling under resten av terminen.

Denna vecka är eleverna lediga på fredag, som är röd dag, men går heldag på torsdag. Sen är det välförtjänt påsklov en dryg vecka och så börjar vi igen måndagen den 16 april.

Då är det två vanliga veckor, tre veckor projekt (det går bort helgdagar så projektet är egentligen 11 arbetsdagar...) och sen tre vanliga veckor innan avslutningsveckan.

Sommaravslutningen går av stapeln onsdagen den 13 juni och vi hoppas att många föräldrar har möjlighet att vara med och fira detta läsår!

Men först...

GLAD PÅSK!
Lärarna på Ae 34 genom Ingeli